About

 
 

It all started when...

STRATEGIAMME

Mielestämme taiteesta ja sen mahdollistamista elämyksistä ja hyvinvointi-vaikutuksista osalliseksi pääseminen ei saa olla kukkaron pulleudesta riippuvainen. Tämän vuoksijärjestämämme toiminta on maksutonta.

Strategiamme on uskoa ihmisen hyvyyteen. Olemme kohdanneet elämässämme myös pahuutta, joten tiedämme kokemuksesta, miltä se näyttää. Kaikki ihmiset eivät toimi muiden parhaaksi. Maailmassa on myös paljon itsekkyyttä, ahneutta, häikäilemättömyyttä ja pahansuopaisuutta.  Vaikeuksista huolimatta meille on tärkeää uskoa, että kun itse jaksaa uskoa hyvän voimaan ja laittaa hyvää kiertämään, - vaikkapa sitten muita ilahduttavan taide-elämyksen muodossa - alkaa hyvyys saada uusia muotoja ja kiertää pitkälle - jopa sellaisia reittejä pitkin, joista ei asioita alulle laittaessaan uskaltanut vielä edes unelmoida!

Toiminnallamme haluammekin rakentaa kanssamme samoja arvoja jakavien ihmisten verkoston. Kutsumme sinut mukaan "hyvien tyyppien" innostavaan ja inspiroivaan verkostoomme!

Voimauttavan taiteen äärellä ry. on yhdistyksenä vasta alkutaipaleella. Siksi se myös tarvitsee ympärilleen kaiken mahdollisen tuen. Jos haluat, voit liittyä tukiverkostoomme ja olla mukana tukemassa toimintaa monin eri tavoin. 

Lue lisää täältä, miten voit auttaa.

 

 

MITEN RAHOITAMME TOIMINTAMME

Voimauttavan taiteen äärellä ry.n toiminta on osallistujillemme ja yleisöillemme maksutonta. Saamme tukea toimintaamme mm. Helsingin Kulttuurikeskukselta sekä Opetus- ja Kulttuuri-ministeriöltä sekä yhteistyökumppaneilta Teatterimuseolta ja 09 Helsinki Human Rights säätiöltä. Toimitilamme, Kulttuurikulma Feeniks sijaitsee Mellunmäen ME-Talolla, jonka toimintaa tukee Me-säätiö.

Tällä hetkellä pelkästään avustusten varassa oleminen ei kuitenkaan kata kaikkia toiminnasta syntyviä kustannuksia. Tämän vuoksi (sekä freelancetaiteilijoidemme toimeentulon turvataksemme) toteutamme myös maksullisia tilattavia esityksiä, konsertteja, työpajoja, kursseja ja koulutuksia, joista saatavilla tuloilla katamme myös toimintamme omarahoitusosuutta. Tätä maksullista taidetoimintaa koordinoimme Maria Baric Companyn sivujen kautta.

Maria Baric Company on kansainvälistä tunnustusta saanut, esittävän taiteen ja visuaalisen teatterin ammattilaisista koostuva vapaan kentän ryhmä, jonka intohimona on tehdä taidetta sydämestä - sydämille.

Taiteilijatyöryhmä on sekä Maria Baric Companyssa, että Voimauttavan taiteen äärellä ry.ssä sama. Voimauttavan taiteen äärellä ry.n sivujen kautta tiedottamassamme toiminnassamme huomion kärki on erityisesti taiteen hyvinvointia tuovissa vaikutuksissa, soveltavan taiteen tekemisessä ja taiteen toteuttamisessa yli sektorirajojen osana myös varhaiskasvatuksen, opetuksen sekä sosiaali- ja terveyshuollon toimintakenttiä.

Maria Baric Companyn sivujen kautta tiedottamassamme toiminnassa toiminnan kärki on enemmän tai

Kumpaakin toimintamuotoamme tukemalla autat meitä missiomme toteuttamisessa.

Kiitämme tuestasi!