haluamme rakentaa kanssamme samat arvot jakavien ihmisten verkoston. Kutsumme sinut mukaan innostavaan ja inspiroivaan joukkoomme!

 

Koskettiko esitys? Pidätkö toimintaamme tärkeänä? Kerro siitä muillekin!

Uskomme, että hyvin tehty työ puhuu puolestaan. Toimintamme näkyväksi tekeminen tarvitseekin puolestapuhujia, jotta viesti saadaan kuuluviin. Tykkää meistä somessa ja kerro toiminnastamme kavereillesikin!

TARTTUIKO RYTMI? OSTA LEVY OMAKSI!

Tuotteitamme ja julkaisujamme voi ostaa omaksi Kulttuurimyllyn nettipuodista. Kiitelty lastenlevymme Salaisuuksien sateenvarjo saa perheen leikkimielelle muksusta mummiin ja tanssijalka alkaa vipattaa varmasti myös kotona!

Liity tukijoukkoihimme ja autat meitä viemään kulttuurielämyksiä muun muassa sairaaloiden lastenosastoille, ensi- ja turvakoteihin sekä vanhusten palvelukeskuksiin. Kaupan tuotot ohjataan täysimääräisesti yhdistyksemme yleishyödylliseen toimintaan.

TOIMINTAMME AJATUS

Mielestämme taiteesta ja sen hyvinvointivaikutuksista osalliseksi pääseminen ei saa olla varallisuudesta riippuvaista. Pyrimme rahoittamaan toimintamme yhteistyökumppanien, tukijoiden sekä erilaisten rahoittajatahojen ja avustusten kautta.

Saamme tukea toimintaamme muun muassa Stealta, Helsingin kaupungilta sekä Opetus- ja Kulttuuriministeriöltä ja Taiteen Edistämiskeskukselta sekä erilaisilta yhteistyökumppaneiltamme.

Voimauttavan taiteen äärellä ry:n esitystoiminnan toteuttamisesta vastaa kansainvälistä tunnustusta saanut, esittävän taiteen ja visuaalisen teatterin ammattilaisryhmä Maria Baric Company. Toteutamme tilauksesta myös maksullisia esityksiä, konsertteja, työpajoja, kursseja ja koulutuksia.

“Pieni voi olla myös suurta, ja samalla
vastaanottajalleen jotakin valtavan tärkeää ja
arvokasta.”