Mitä seuraavaksi?

Avoin työpaikka: Tuottaja Kulttuurimyllyyn ja Maria Baric Companylle

Olisitko sinä se monipuolisista järjestö- ja kulttuurialan töistä inspiroituva tuottaja, joka täydentäisit parhaiten tiimiämme tänä syksynä?

Etsimme tuottajaa tai vaihtoehtoisesti osa-aikaista tuotantotiimiä tekemään Maria Baric Companyn esitystoiminnan, Kulttuurimyllyn tapahtuma- ja harrastustoiminnan sekä Voimauttavan taiteen äärellä ry:n hanketoiminnan tuotannollisia, hallinnollisia ja viestinnällisiä tehtäviä ja käynnistämään kanssamme uutta kansainvälistä katu- ja nukketeatterifestivaalia Itä-Helsinkiin.

Voimauttavan taiteen äärellä ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ihmisten hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin. Yhdistys ylläpitää tavoitteidensa toteuttamiseksi Maria Baric Companya ja Itä-Helsingissä Myllypurossa sijaitsevaa uutta Kulttuurimylly -kulttuurikeskusta. Maria Baric Company on kansainvälisesti palkittu visuaalisen teatterin ammattilaisryhmä. Company toimii monipuolisesti esittävän taiteen kentällä yhdistellen mm. tuliteatterin, varjoteatterin ja nukketeatterin uusia muotoja sekä musiikkia, tanssia ja uutta sirkusta. Kulttuurimylly on marraskuussa 2018 avattu uusi monipuolinen esittävän taiteen näyttämötila, kulttuuri- ja harrastustoiminnan keskus sekä Maria Baric Companyn toiminnan kotipesä. Toimintamme tavoitteena on lisätä taiteen saavutettavuutta ja tarjota eri-ikäisille ja -taustaisille ihmisille ilon elämyksiä taiteen äärellä. Toimimme monialaisessa, monikulttuurisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Etsimämme henkilö innostuu uusista haasteista, nauttii nopeatempoisista ja vaihtelevista työpäivistä sekä uusien ihmisten kohtaamisesta myös asiakaspalvelutilanteissa. Työtehtävissä menestymistä tukee sopiva koulutus ja kokemus kulttuurialalta taikka myynti-, markkinointi-, viestintä- tai tapahtuma-alalta. Työ on mahdollista räätälöidä sopivaksi myös opintojensa loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille. Kielitaito, kyky tuottaa teksti-, kuva- ja sosiaalisen median sisältöjä, ajokortti sekä peloton can-do-asenne ovat eduksi. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin huikeaan työyhteisöömme uutta hyvää tyyppiä, joka tykkää työskennellä monimuotoisissa työtehtävissä yhteistyössä muiden kanssa. Työnkuvaa voidaan tarvittaessa muokata valitun henkilön vahvuuksien pohjalta.

Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyy vuoden 2019 lopussa. Tämän jälkeen työsuhdetta voidaan jatkaa sopivan henkilön kanssa seuraaville vuosille suunnattujen hankerahoitusten toteutuessa. Työ jalkautuu Kulttuurimyllyssä toteutuvan toiminnan lisäksi järjestämiemme kulttuuritapahtumien myötä ajoittain myös muihin toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla ja sisältää vaihtelevasti myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Lähetä meille alla olevan linkin kautta CV ja hakemus, jossa kerrot:

  • millaisena koet Maria Baric Companyn, Voimauttavan taiteen äärellä ry.n ja Kulttuurimyllyn toiminnan ja mission ja miksi haluaisit työskennellä kanssamme näiden asioiden äärellä

  • millaisia vahvuuksia ja erityisosaamista juuri sinä voisit tuoda omalla persoonallasi, taidoillasi ja kokemuksellasi tiimiimme

  • minkä koet työskentelyssä itsellesi tärkeimpänä ja mikä saa sinut innostumaan ja voimaan hyvin työssä

  • millainen työaika ja viikkotuntimäärä sopisi parhaiten elämäntilanteeseesi

  • palkkatoiveesi

Halutessasi voit myös liittää mukaan suositteluja aiemmilta työnantajilta tai yhteistyökumppaneilta.

Täytä hakemus TÄSTÄ! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Voimauttavan taiteen äärellä ry
Työpaikan osoite: Kulttuurimylly, Jauhokuja 3 A1/C, 00920 Helsinki
Työ alkaa: 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan
Työ päättyy: 31.12.2019 (jatko voi olla mahdollinen)

Lisätietoja tehtävästä:
Tuotantopäällikkö Elina Kesäniemi antaa lisätietoja tehtävästä aikajaksolla 4.-5.7. klo 10-16 ja 9.-10.7. klo 10-16 puhelimitse numerossa 044 578 3933. Sähköpostitse voi myös tiedustella 12.7. asti osoitteesta elina@mariabaric.com.

Tutustu tarkemmin työyhteisöömme ja työmme missioon sivuilta:
www.kulttuurimylly.com
www.mariabariccompany.com
www.voimauttavantaiteenaarella.fi


Tervetuloa kulttuurimyllyn avajaisiin!

Kulttuurimyllyn avajaisviikkoja juhlitaan marras-joulukuussa, 22.-9.12.2018. Tarjoamme juhlan kunniaksi runsaasti maksutonta ohjelmaa.

Kulttuurimylly on teatteritila, kulttuurikeskus ja Itä-Helsingin uusi kohtaamispaikka. Sen ohjelmistoon tulee muun muassa nukke- ja varjoteatteria, musiikkia, tanssia sekä teatterin harvinaisempia muotoja kuten black light - eli mustaa teatteria. Esitysten lisäksi Kulttuurimyllyssä pääsee itse tekemään taidetta erilaisissa yhteisötaideprojekteissa ja työpajoissa.

Kulttuurimyllyssä pitävät päämajaansa itähelsinkiläinen visuaalisen teatterin ammattiryhmä Maria Baric Company sekä sen taustalla vaikuttava Voimauttavan taiteen äärellä ry. Kulttuurikeskus aukeaa Myllypuron metroaseman viereen, Liikuntamyllyn alakertaan marraskuussa.

Tervetuloa mukaan kulttuurimatkalle!